Etusivu
Infosivu
Koulutussäännöt
Lukujärjestys
Tuntikuvaukset
Hinnasto
Ilmoittautuminen
Henkilökunta
Kannatusyhdistyksen jäseneksi
Logot
Henkilökunnalle
(vaatii kirjautumisen)


Lapin Tanssiopisto
Lähteentie 20, 96400 Rovaniemi
040-5311145

Toimisto:
pääsääntöisesti auki
ma-to klo 10-15.
Perjantaisin toimisto on suljettu. 
info@lapintanssiopisto.com

Löydät meidät myös Facebookista

Lapin Tanssiopiston koulutussäännöt

 

1. ILMOITTAUTUMINEN

Oppilas saa osallistua tunneille, kun ilmoittautumislomake on asianmukaisesti täytettynä palautettu/lähetetty Lapin Tanssiopistoon sekä varaus- ja vakuutusmaksu on suoritettu. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden).

2. ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

Uusilla oppilailla on mahdollisuus kokeilla tanssiharrastusta kaksi kertaa. Jos oppilas näiden kokeilukertojen jälkeen ei haluaa jatkaa tanssia, tulee siitä ilmoittaa toimistoon kirjallisesti tai sähköpostilla. Tällöin lukukausimaksua ei tarvitse maksaa ja oppilaspaikka peruuntuu. Varaus- ja vakuutusmaksua ei palauteta.

Mikäli oppilas ei osallistu syyskauden tunneille, asiasta tulee ilmoittaa toimistoon kirjallisesti tai sähköpostilla 30.9. ja kevätkaudella 31.1. mennessä. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty, peritään käyttämättömästä oppilaspaikasta 50 euron maksu.

Lapin Tanssiopiston tunneille ei voi osallistua, mikäli on maksamattomia oppilasmaksuja.

3. MAKSUT

Lukukausimaksut maksetaan viimeistään eräpäivänä. Perhealennus lukukausimaksusta on 10% toisesta oppilaasta ja kolmannesta tai useammasta 20 %. Maksuhuomautuksesta peritään 5 euroa/kpl. Keskeytetyn lukukauden maksusta saa palautusta lääkärintodistusta vastaan. Yksittäinen tanssitunti maksetaan etukäteen Lapin Tanssiopiston tilille (kuitti mukaan).   

4. POISSAOLOT

Poissaolot tulee korvata saman lukukauden aikana oman tai helpomman tason tunneilla, mikäli niissä on tilaa. Poissaoloja ei hyvitetä rahallisesti.

5. VASTUU

Kaikki oppilaat on vakuutettu Lapin Tanssiopiston toiminnoissa tapahtuvien tapaturmien varalta (tunnit ja näytökset, niihin liittyvät matkat). Jos oppilaalla on jokin sairaus, joka opettajan tulisi tietää, siitä tulee ilmoittaa opettajalle. Pieniä oppilaita ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa Lapin Tanssiopiston tiloihin. Opettajien vastuu oppilaista rajoittuu tuntiaikaan. Emme vastaa Lapin Tanssiopiston tiloihin jääneistä tavaroista.

6.YHTEISTYÖRYHMÄT

Rovaniemen kansalaisopiston ja Lapin Tanssiopiston yhteistyöryhmät aloittavat syyskuussa. Näihin ryhmiin ilmoittaudutaan Rovaniemen kansalaisopiston opinto-oppaan ohjeiden mukaisesti, ei Lapin Tanssiopiston.

7. KESÄLUKUKAUSI JA TIIVISKURSSIT

Tiiviskursseilla ja kesäjaksolla on omat maksunsa ja niille ilmoittaudutaan erikseen. Mikäli nämä kurssit eivät toteudu, siitä ilmoitetaan viimeistään viisi arkipäivää ennen kurssin alkua.

8. YLEISTÄ

Lapin Tanssiopistolla on oikeus lukujärjestys- ja opettajamuutoksiin. Opettajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen. Mikäli sijaista ei saada, tunti voidaan siirtää tai peruuttaa. Siirroista ja peruutuksista ilmoitetaan tekstiviestillä viimeistään muutamaa tuntia ennen tanssitunnin alkua. Oppilaalla on oikeus käydä korvaamassa peruutettu tunti.

Ryhmässä tulee olla vähintään seitsemän ilmoittautunutta oppilasta, jotta ryhmä toteutuu. Alle kolmen oppilaan tunteja ei pääsääntöisesti pidetä.

Lapin Tanssiopistossa dokumentoidaan oppilasryhmien työskentelyä (valokuvaukset, videointi). Näitä kuva- ja videomateriaaleja voidaan käyttää Lapin Tanssiopiston julkaisuissa, verkkosivuilla ja opetustarkoitukseen. Mikäli oppilas ei halua antaa oikeutta kuviensa käyttöön, siitä on ilmoitettava kirjallisesti Lapin Tanssiopiston toimistoon.

Vastuu uusien osoite- ja puhelinnumerotietojen ilmoittamisesta on oppilaalla.

Noudatamme toiminnassamme 1.1.2009 hyväksyttyä opetussuunnitelmaa.

 

 

15.4.2012

Lapin Tanssiopiston johtokuntaylös


© Lapin Tanssiopisto 2016

Lapin Tanssiopisto
Lähteentie 20, 96400 Rovaniemi
040-5311145

Toimisto:
pääsääntöisesti auki
ma-to klo 10-15.
Perjantaisin toimisto on suljettu. 
info@lapintanssiopisto.com

Löydät meidät myös Facebookista