Etusivu
Infosivu
Koulutussäännöt
Lukujärjestys
Tuntikuvaukset
Hinnasto
Ilmoittautuminen
Henkilökunta
Kannatusyhdistyksen jäseneksi
Logot
Henkilökunnalle
(vaatii kirjautumisen)


Lapin Tanssiopisto
Lähteentie 20, 96400 Rovaniemi
040-5311145

Toimisto:
pääsääntöisesti auki
ma-to klo 10-15.
Perjantaisin toimisto on suljettu. 
info@lapintanssiopisto.com

Löydät meidät myös Facebookista

Henkilökunta

HEIKKILÄ SARI

Mikä: Tanssinopettaja. Pitkäaikainen opettaja Lapin Tanssiopistolla.

Koulutus: Valmistunut Oulun konservatoriosta vuonna 1995 tanssinopettajaksi.

Historia: Alkuperäisiä Lapin Tanssiopiston oppilaita sen perustamisvuodesta lähtien. Sitä ennen tanssi oli tullut jo tutuksi Raili Huttusen ohjauksessa. Pitkänmatkan harrastus muuttui vuosien myötä ammatiksi. Ollut mukana Rovaniemen teatterin musikaaleissa tanssijana.

Työ:
Tanssiopistossa opetuslajeina lastentanssi ja klassinen baletti. Lisäksi Sari opettaa tanssia Rovaniemen kaupungin päiväkodeissa ja peruskouluissa sekä toimii Rovaniemen taitoluistelijoiden baletinopettajana.

Perhe:Siviilielämässä kiinni pitävät kaksi lasta, Niko ja Nea, sekä aviomies Hannu.
LBOopekuvaSARI.jpg

HERAJÄRVI MARJUKKA (os. Kärnä)

Mikä: Tanssinopettaja, tanssija

Koulutus: Oulun konservatoriosta vuonna 2000 valmistunut tanssinopettaja. Täydentänyt tanssiopintojaan Tukholman Danshögskolanissa (Dansarutbildning) tanssijan jatkokoulutuksessa vuosina 2004–2005. Tällä hetkellä Marjukka täydentää osaamistaan opiskelemalla Lapin yliopistossa kasvatustieteitä.

Historia: Tanssin opetustyötä yksityisissä tanssikouluissa ja päätoimisena tuntiopettajana Oulun seudun ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä tanssinopettajana Lapin Urheiluopiston tanssialan perustutkinnossa. Marjukkaa on työllistänyt opettamisen lisäksi tanssijan työt mm. Jojo-Oulun Tanssin Keskuksessa.

Työ: Opetusaineina nykytanssi, jazz tanssi

Perhe: Perheeseen kuuluu aviomies Antti sekä lapset Einari, Hilma ja Aukusti.

HUHANANTTI HELI

Mikä: Tanssin tuntiopettaja, tanssija.

Koulutus ja historia: Aloittanut tanssin Lapin Tanssiopistossa 3-vuotiaana. Harrastanut tanssilajeja laidasta laitaaan, pisimpään flamencoa ja balettia. Kouluttanut itseään monilla flamencokursseilla Suomessa ja Espanjassa mm. flamencon pedagogikoulutuksessa Tampereella keväällä 2010. Opetuskokemusta flamencon ja Rovaniemen kansalaisopiston madame mix-ryhmistä vuodesta 2006 lähtien. Opettanut flamencoa myös työharjoittelun yhteydessä Tanssiopistossa. Tanssinut ja esiintynyt lukuisissa tanssi- ja teatteriproduktioissa.

Työ: Flamencon ja Dance RUMBITA® -lisenssiopettaja Lapin Tanssiopistolla.
LBOopekuvaHeli.jpg

JÄÄSKELÄINEN PAULIINA

Mikä: Tanssinopettaja, tanssi-liiketerapeutti, YTK, koreografi, tanssija.

Koulutus: Valmistunut Oulun konservatoriosta 2001 pääaineinaan baletti- ja lastentanssi. Tanssi- ja liiketerapeutin tutkinto 2016, Taideyliopisto, Helsinki. Yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinto 2017, Lapin yliopisto. Flamenco- opintoja Espanjassa ja Suomessa.

Historia: Toiminut tanssinopettajana mm. Oulun taidekoulussa, Oulunsalon taidekoulussa, Pohjoinen Flamenco ry:ssä ja Tornion kansalaisopistossa. Toiminut tanssijana ja tehnyt koreografiota useisiin musiikkiteatteriproduktioihin ja musikaaleihin (mm. Rovaniemen Teatteri, Kemin kaupunginteatteri, Konttisen kesäteatteri ja Tornion harrastajateatteriryhmät). Tehnyt koreografian ja toiminut tanssijana viidessä kokoillan flamencoteoksessa.

Työ: Tanssiopistossa opetusaineina baletti, flamenco ja luova tanssi.
LBOopekuvaPAULIINA1.jpg

MARTISKAINEN MATTI

Mikä:Tanssinopettaja, tanssitaiteilija, koreografi

Koulutus:Diakonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut sosiaaliohjaaja: Sosionomi (amk-) Diakoni. Oulun Citydancella 90-luvulla katutanssit aloittanut, pääosin maailmalla itseoppinut intohimoinen bboy eli breaktanssija. Opiskelee tällä hetkellä Lapin yliopistossa yhteiskunta- ja sosiaalitieteitä. Työskentelee eri tanssikouluissa ja erilaisissa projekteissa tanssitaiteilijana, -opettajana sekä -koreografina. 

Historia:Tanssiopetus- ja taiteilijatyötä eri tanssikouluissa keski- ja pohjois-Suomessa yli kymmenen vuoden ajalta.

Työ: Katutanssi, breaktanssi, rocking 'n freestyling, projektityö, sosiaalityö.

Perhe: Perheeseen kuuluu avovaimo Eveliina sekä kissat Norton, Gaby ja Iines.
MARTISKAINENMATTI.jpg

PILHJÄRTA ANNI

Mikä:Tanssija, tanssin tuntiopettaja

Koulutus:Valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2008. Suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Jyväskylän yliopistossa/Lapin kesäyliopistossa 2016.

Historia:Aloitti tanssin 6-vuotiaana Lappeenrannassa kansantanssilla. Pari vuotta myöhemmin tanssiharrastus laajeni Tanssiopisto Sonja Tammelalla pääasiassa baletin ja nykytanssin pariin. Työskennellyt tanssijana Tanssiteatteri MD:ssä, Tampereen Oopperassa ja vuodesta 2009 Tanssiteatteri Rimpparemmissä. Tanssin opettamisesta kokemusta on kertynyt mm. Tampereen konservatorion tanssiopistolta, Lapin urheiluopistolta sekä Rimpparemmin opetustoiminnan kautta.

Työ: Opettaa Lapin Tanssiopistolla nykytanssia päätoimisen tanssijan työnsä ohessa.
PILHJÄRTAANNI.jpg

POSIO SATU

Mikä:Tanssinopettaja, tanssija. Lapin Tanssiopiston rehtori syksystä 2010 lähtien.

Koulutus:Valmistunut Kuopion konservatoriosta tanssinopettajaksi 1996 pääaineinaan nykytanssi ja lastentanssi. Teatterikorkeakoulussa tanssitaiteenmaisterin opinnot loppusuoralla. Rehtorin professional diploma (Sibelius-Akatemia 2014).

Historia: Toiminut tanssinopettajana mm. Tanssikoulu Sarassa, Jyväskylän Tanssiopistossa, Tampereen konservatoriossa sekä pyörittänyt omaa balettikoulua Varkaudessa. Toiminut tanssijana ja tehnyt koreografiota useisiin musiikkiteatteriproduktioihin ja musikaaleihin (mm. Teatteri Eurooppa Neljä, Kuopion kaupungin teatteri, Rovaniemen Teatteri).

Työ: Hallintotyön lisäksi opettaa lastentanssia.

Perhe: Siiviilissä vauhtia pitävät yllä kaksi poikaa, Iisakki (s.2006) ja Anselmi (s. 2008), aviomies Jaakon kera.
LBOopekuvaSATU.jpg

WINTER MARI

Mikä: Tanssinopettaja, tanssija.

Koulutus: Valmistunut Oulun seudun Ammattikorkeakoulusta 2009 tanssinopettajaksi klassisen baletin suuntautumisvaihtoehdosta.

Historia: Aloittanut tanssin 6-vuotiaana Rovaniemellä Lapin Tanssiopistossa ja tanssinut monipuolisesti eri tanssilajeja pääasiassa balettia ja nykytanssia. Opiskeluaikana toiminut tanssinopettajana Lapin Tanssiopistossa, Oulun Tanssiopistossa sekä tehnyt sijaisuuksia mm. Citydancella Oulussa. Suorittanut työharjoittelun Lapin Tanssiopistossa 2008. Ollut vaihto-opiskelussa tanssijakoulutuksessa Lissabonissa 2007 (Portugali). Valmistumisen jälkeen ollut töissä Lapin Tanssiopistossa sekä Lappeenrannan Tanssiopistossa. Lisäksi toiminut tanssijana useissa projekteissa mm. Rovaniemen Teatterin ja tanssiopiston yhteistuotannoissa sekä opiskeluaikana OAMK:lla.

Työ: opetusaineina tanssiopistolla klassinen baletti, aikuisbaletti ja kehonhuolto.
Mari

WIRLANDER-ASPLUND VIRPI

Mikä: Tanssiopiston eläkkeelle elokuussa 2010 siirtynyt rehtori.

Koulutus: Pedagogiopinnot alkoivat, kun Suomeen perustettiin 1970 Suomen Tanssipedagogien liitto, jossa oli perustajajäsenenä. Tällöin ensimmäinen Tanssitaiteen professori Irina Hudova käänsi venäläisen Vaganova-metodiikan suomeksi ja uuden liiton ensimmäisenä tehtävänä oli perehdyttää suomalaiset pedagogit sen taitajiksi. Syntyivät ensimmäiset suomalaisen tanssin klassisen baletin opetusohjelmat, joita on muokattu tältä pohjalta nykymuotoonsa. Pedagogiopinnot jatkuivat vuosittain päätyen -80-luvulla perustetun Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutukseen v.1987-89.

Historia: Perusti Lapin Tanssiopiston muuttaessaan Rovaniemelle 1981. Tätä ennen oma, yksityinen balettikoulu Espoossa 1970-81 (nyk. Espoon Tanssiopisto). Alkuvuosina opiston ainoa opettaja, opettaen lastentanssia, balettia, jazztanssia, modernia tanssia ja steppiä. Aloittanut lapsena (vuonna 1954) tanssiopinnot Airi Säilän balettikoulussa Helsingissä. Jatko-opinnot Elsa Sylvesterssonin ja Margaretha von Bahrin kouluissa. Monipuolisten taitojen ahmijana opiskellut kaikkea mahdollista Suomen parhaiden ja kovatasoisten ulkolaisten opettajien johdolla. Ammattitanssijana Malmön kaupunginteatterissa 1966-67 ja sen jälkeen free-lancerina Helsingissä esiintyen mm. Ruotsalaisessa Teatterissa, Operettiteatterissa, lukuisissa televisio-ohjelmissa ja joissakin elokuvissa.
Koreografina ja käsikirjoittajana mm. neljässä kokoillan tanssiteoksessa, jotka on esitetty Rovaniemen kaupunginteatterin ohjelmistossa sekä kolme viimeisintä myös Barentsin alueen yhteistyönä Norjan (Tromssa ja Harstad) ja Venäjän (Arkangel) tanssioppilaitosten kanssa (esityksiä myös Ruotsin Kiirunassa). Teokset ovat: Lumikuningatar 1986-87, Peliklaanin Piruetit 1990-91, Pessi ja Illusia 1995, Ruma Ankanpoikanen 1999-2000 ja Lumikuningatar uudistettuna 2006-2008.

Työ: Hyvin ansaitulla eläkkeellä tanssinopettajan virasta.

Perhe: Siviilielämän puolella Kalevi Asplundin puoliso, Katin (s. 1973) ja Jussin(s. 1977) äiti. Lisäbonuksena Katin ja Markun (Jääskö) Miko-pojan (1997) sekä Jussin ja Suvin poikien, Teemun (2006), Danielin (2009) ja Severin (2010) mummi.
LBOopekuvaVIRPI.jpg


ylös

 

© Lapin Tanssiopisto 2016

Lapin Tanssiopisto
Lähteentie 20, 96400 Rovaniemi
040-5311145

Toimisto:
pääsääntöisesti auki
ma-to klo 10-15.
Perjantaisin toimisto on suljettu. 
info@lapintanssiopisto.com

Löydät meidät myös Facebookista